Systemisch werk

Maakt het onzichtbare zichtbaar

Bijv. 1-op-1 familie opstelling

Wat is het?

 • Ons leven kent van jongs af aan vele systemen.
 • De familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding tussen die systemen blijken vaak grote invloed te hebben op ons huidige functioneren.
 • Daarnaast maken we deel uit van andere (maatschappelijke) systemen zoals onze school, een team, een vereniging en organisaties.
 • Soms kun je er niet ‘de vinger op leggen’, maar heb je het gevoel dat er steeds terugkerende hardnekkige thema’s in je leven spelen of dat je deze ervaart in je familie/ omgeving.
 • Het lijkt soms erop dat er een soort onzichtbare kracht aanwezig is die ervoor zorgt dat we steeds weer in dezelfde valkuilen lopen.
Maybe you are searching among the branches, for what only appears
in the roots.
– Rumi

Hoe werkt dit?

 • Het is een een-op-een opstelling (we werken dus niet met meerdere personen)
 • We gaan gebruik maken van verschillende materialen

Wat is het tarief?

90 euro voor een opstelling.

Wat levert het op?

 • Met behulp van de methodiek systemisch werken, kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken.
 • Je ervaart hoe diep bepaalde familiesituaties en familiesystemen je leven hebben beïnvloed.
 • Je ontvangt nieuwe inzichten en ook heling hierin.
 • Er wordt van alles in beweging gezet en je kunt weer nieuwe stappen zetten.

Dit zeggen anderen

Voordat ik bij Mia kwam had ik veel last van paniekaanvallen. Mia zorgde voor rust, je kan jezelf zijn, en ze heeft me geleerd om te ontspannen. Tijdens de behandelingen kwamen er gebeurtenissen uit het verleden naar voren. Ik wist niet dat ik dat zo diep weggestopt had. Ik merkte hierna een soort opluchting en ging hiermee bewuster om. Ik heb er erg veel baat bij gehad en ben meer van mezelf gaan houden.   

Mia heeft me in mijn zware burn-out periode enorm geholpen. Met haar inzicht gevende en geruststellende woorden gaf ze me veel rust, ontspanning en weer vertrouwen in mezelf. Er vielen een aantal puzzelstukjes op zijn plek in de zoektocht naar mezelf. Ook mijn lichamelijke klachten verminderden. Ik kon ook altijd bij haar terecht met vragen en over onduidelijkheden. Dit gaf me kracht om door te gaan.

Ik kwam bij Mia met erg veel last van hoofdpijn, een onrustig gevoel, moodswings, onzekerheid en ik was het overzicht kwijt. Mia wist bij mijn gevoelens te komen en de onderliggende oorzaak boven tafel te krijgen. Ik was sceptisch voor het onbekende maar wat ben ik achteraf blij dat ik de stap heb genomen om naar haar toe te gaan en zou haar daarom ook zeker aanraden bij anderen.

Wil je de kracht van systemisch werk ervaren?

Mail of bel voor een gratis adviesgesprek.

Soms is het nodig om keuzes te maken,
zonder druk van buitenaf,
gewoon doen wat voor jou goed voelt.