Ervaringen

Dit is wat mijn klanten over Mee met Mia zeggen

Van hoofd naar hart.

Dit zeggen anderen

Voordat ik bij Mia kwam had ik veel last van paniekaanvallen. Ik durfde veel dingen niet meer zoals naar de winkels gaan, langere afstanden rijden in de auto, vermeed drukke gelegenheden en bleef veel thuis. Na m’n eerste behandeling bij Mia werd ik bewust gemaakt waardoor ik paniekaanvallen kreeg.  Ik leerde om niet te “vluchten” maar de paniekaanval te accepteren. Hierdoor werden de paniekaanvallen steeds korter en minder heftig. Ik heb nu bijna geen last meer van mijn paniekaanvallen omdat ik heb geleerd om hiermee om te gaan. Ook zijn er tijdens de behandelingen gebeurtenissen uit het verleden naar voren gekomen. Ik wist niet dat ik dat zo diep weggestopt had, nadat dat naar voren kwam merkte ik een soort opluchting en ging hiermee bewuster om. Ook heb ik geleerd om van mezelf eens op de eerste plek te zetten i.p.v. altijd anderen.

Ik vond het zeer prettig hoe Mia met mij omging tijdens de behandelingen.  Ze zorgde voor rust, je kan jezelf zijn, en ze heeft me geleerd om te ontspannen. Ik heb er erg veel baat bij gehad omdat ik nu veel bewuster nadenk en meer van mezelf ben gaan houden.

Mia heeft me in mijn zware burn-out periode enorm geholpen met haar behandelingen. Ze heeft een warme, rustige en open houding. Met haar inzicht gevende en geruststellende woorden gaf ze me veel rust, ontspanning en weer wat vertrouwen in mezelf.Er vielen een aantal puzzelstukjes op zijn plek in de zoektocht naar mezelf, in mijn verwarrende emoties en  gevoelens. Na een aantal dagen verminderde ook mijn lichamelijke klachten door de behandelingen. Ze gaf me goede mondelinge tips mee naar huis en ook via mailcontact. Dat vond ik erg fijn aangezien ik dingen moeilijk kon onthouden en ik had richtlijnen waar ik op terug kon vallen als ik onrustig en erg onzeker was. Ik kon ook altijd bij haar terecht met vragen en over onduidelijkheden. Dit gaf me kracht om door te gaan. Ik vond het af en toe intensief, maar het is zeker de moeite waard !!
Bedankt Mia,  groetjes van G. T.

Waar liep ik tegenaan voordat ik bij je kwam….. alles in mijn lichaam en geest deed pijn en zat vast.  Bij BSR had ik op het laatst ook het gevoel dat er een onderlaag onder alle pijn zat die eruit moest,
voordat ik weer de goede kant op kon. Een onderlaag die mij niet bewust was en die zijn er bij jou sessies uitgekomen. Ik wil mijn lichaam en geest graag snappen en dan kan alles een plek krijgen.
Als voornaamste resultaat van jou dienst zie ik dat al de onderliggende pijn in die diep verstopte lagen  in het onderbewustzijn door jou sessies naar boven zijn gekomen, dat ik nu snap wat er aan de hand is en was en dat ik daar iets mee kan.
Waarom ik juist jou zou aanraden aan anderen……je bent rustig in doen en laten, legt alles goed uit, ik durfde me aan je sessies met vertrouwen over te geven, er is niets zweverigs aan de sessies, door je
eigen ervaringen in het leven heb je de studie over deze wetenschap gevolgd en hebt nu je eigen praktijk zodat je anderen ermee kunt helpen en die hulp heb ik als fijn ervaren. heel liefdevol allemaal. het snappen van lichaam, geest en energiebanen is waardevol en dan kun je weer verder. DANK JE WEL.       

Al jaren ondervond ik last van mentale instabiliteit, en tijdens mijn zoektocht naar genezing kwam ik de website van ‘meemetmia’ op het spoor. Ik besloot met Mia in zee te gaan, in de hoop, verder te groeien in de innerlijke reis naar mezelf en mijn Bron.

Het klikte: ik ontmoette een empathische en warme persoonlijkheid, die mij in het eerste gesprek al het vertrouwen gaf, veel voor mij te kunnen betekenen.

En nu, achteraf bekeken, kan ik uit ervaring het volgende zeggen:

Door de sessies met Mia ben ik een stabieler en gelukkiger mens geworden, die zichzelf beter heeft leren kennen.

Stapje voor stapje, door haar kundige en behoedzame begeleiding, ben ik in staat geweest, emoties naar boven te laten komen en de confrontatie aan te gaan met verborgen, of liever gezegd, onderdrukte issues in mijn leven, die tot gevolg hadden dat ik geregeld onderuit ging.

Het was goed dat Mia mijn pad voor een poosje gekruist heeft, net zo goed als het was om nu, na een stukje persoonlijke groei, weer afscheid van haar te nemen. Ook dit kon met Mia in alle openheid besproken worden. Voor wie mijn ervaring mocht lezen: ik kan je een reis met Mia van harte aanbevelen, mocht je behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning in je leven, om een gelukkiger en completer mens te worden.

 Y.S.

Het lukte me niet meer om belangrijke keuzes te maken in mijn leven of überhaupt met enthousiasme naar de toekomst te kijken, ik had er gewoon geen gevoel meer mee, terwijl ik dit niet van mezelf kende.

Ik herken nu weer mijn oude zelf, wat een verademing. Het zoeken na zoveel ‘praat’-therapieën is over, onvoorstelbaar. Tijdens de sessies met Mia heb ik daadwerkelijk gevóeld wat de oorzaak was van waar ik tegenaan liep en zoveel patronen vielen gelijk op z’n plek. Door het te doorvoelen in plaats van erover te praten en te analyseren, heb ik dingen nu echt kunnen plaatsen en achter me kunnen laten. Deze therapie is echt levensveranderend geweest, in een paar maanden tijd is er zoveel in werking gezet, zowel qua keuzes maken als lichamelijke klachten die zijn verdwenen (zoals m’n nagelriemen stuk pulken).

Ik heb Mia al aan verschillende mensen aangeraden. Omdat ik nu zeker weet dat bijna alles waar we tegenaan lopen in ons leven door (onbewust) trauma komt en we hier dus vrij van kunnen zijn. Hier is wel durf voor nodig en Mia geeft zo’n groot gevoel van veiligheid om dit samen aan te gaan, dat ik het ervaren heb als een hele mooie en bijzondere reis.

H.B

Voordat ik bij Mia kwam had ik erg veel last van een onrustig gevoel, het gevoel voortdurend opgejaagd te worden, moodswings, was ik het overzicht kwijt, was ik onzeker en had ik moeite met voor mezelf opkomen. Daarbij had ik ook veel last van hoofdpijn. Voordat ik bij Mia kwam heb ik een aantal weken bij een psycholoog gelopen voor dezelfde klachten. In wist daardoor heel goed hoe alles zat en wat ik moest doen om hiervan af te komen maar mijn gevoel bleef daarin tegenstrijdig. De sessies bij Mia waren op dat moment erg prettig. Mia wist bij mijn gevoelens te komen en de onderliggende oorzaak boven tafel te krijgen en hierop in te spelen zonder dat ik zelf door had dat die gebeurtenissen/emoties er achter zaten. Hier paste ze dan de behandeling op aan. Ik merkte na de behandelingen dat ik veel rustiger was en mijn gevoelens meer begreep en de klachten afnamen. Mia is een hele meelevende rustige therapeut. Ze voelt zelf heel goed aan waar je behoefte aan hebt tijdens de behandeling waardoor het hele fijne ontspannen sessies zijn. Ik was eerlijk gezegd van te voren sceptisch voor het onbekende maar stond er zeker voor open! Wat ben ik achteraf blij dat ik de stap heb genomen om naar haar toe te gaan. Ik ben haar erg dankbaar en zou haar daarom ook zeker aanraden bij anderen.

 Mijn heupgebied werd steeds minder soepel, zelfs zwemmen ging bijna niet meer omdat dit pijn deed. Diverse onderzoeken bij huisarts en ziekenhuis konden niets lichamelijks aantonen. Mijn vermoeden dat het met blokkades in mijzelf te maken had werd hiermee bevestigd. Later kreeg ik ook last van mijn kaakgewricht, ook hierbij voelde ik dat dit met een blokkade te maken heeft, maar wat?                                                                                                                              Door de sessies bij Mia heb ik kunnen ontdekken waar de ‘blokkade’ zit en weet ik nu waaraan ik aandacht mag schenken.                                                                    Ik zou Mia aanraden door de rust die ze uitstraalt, het gemoedelijke contact. Ik voelde mij direct veilig bij haar.

F.v.R.

Ook ontdekken wie je echt bent?

Mail of bel voor een gratis adviesgesprek.

Soms is het nodig om keuzes te maken,
zonder druk van buitenaf,
gewoon doen wat voor jou goed voelt.